Upozorenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Dostava i plaćanje

Plaćanje:

Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard, American Express ili Dina platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master, Maestro, American Express ili Dina plaćanje. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i iskljucivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Nismo u sistemu PDV-a


Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti RepublikeSrbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. 

Hvala Vam na razumevanju.


Dostava:
Isporuke na teritoriji Beograda se vrše sopstvenim dostavnim vozilom. Sve porudžbine izvršene do ponedeljka do 21h biće isporučene naredne srede najkasnije do 18h. 

Dostava je besplatna.