Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

O nama -Naš tim

Sa sve većom ekspanziom ponude u supermarketima i njihovim 'akcijskim cenama' rafinisane hrane, nalazimo se u nemilosrdnoj tržišnoj utakmici gde se proizvođači utrkuju ko će ponuditi jeftiniji proizvod. Naravno, cena se spušta na račun kvaliteta, a utakmicu gubi jedno kupac, jer kuci ide sa lošom hranom u rukama. Kao odgovor na to, organizovali smo ljude, domaćine i domaćice iz sela zapadne Srbije koji žive u zdravoj sredini i jedu zdravu hranu, kako bismo i Vama poudili deo tog bogatstva.

Naša gazdinstva i gazdinstva naših saradnika nisu obeležena sertifikatima velikih svetskih firmi koji garantuju ispravnost hrane. Za to nema potrebe jer je naša hrana obeležena tradiciom i ukusom! Naša polja su tu, a naši domovi otvoreni za sve posetioce koji žele da se uvere u način proizvodnje i kvalitet hrane. Dobrodošli!

Naš tim

Okosnicu naše organizacije čine najmlađi članovi dve porodice iz sela Latvica kod Arilja. Mladi, obrazovni i preduzimljivi, vođeni idejom da hranu koju dajemo svojoj deci ponudimo i drugima, i da bogato nasleđe od svojih predaka nepromenjeno predamo svojim potomcima.
Pored proizvodnje na sopstvenom farmama, proizvode za Vas prikupljamo i kod svojih komšija, i na taj način uključujemo i druge porodice u naš održivi sistem.